"Stara dama" se okliznula u Ferari: SPAL VRATIO NAPOLI U TRKU ZA SKUDETO!

Autor:

Sport

17.03.2018

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa bili su u seriji od devet uzastopnih pobeda bez primljenog gola, ni na desetom meču zaredom nisu kapitulirali, ali nisu ni upisali tri verovatno unapred planirana boda.

RepublikaFoto: twitter.com/FC Juventus
SPAL ukočio šampiona

SPAL je na svom terenu u Ferari odoleo šampionu i tako uzeo dragocen poen u borbi za opstanak. Verovatno ni oni sami nisu previše nade polagali u ovaj duel, ali su herojskom i požrtvovanom igrom uspeli da podele plen sa timom Maksa Alegrija.

Juventus je nekako od samog početka delovao kao ekipa koja nema snage i svežine, ali su i pored toga držali loptu veći deo vremena u svojim nogama, napadali, ali nisu mogli da savladaju Mereta.

Gosti su pred ovaj duel ušli sa četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli, računali su da će ovu zalihu zadržati, ali je vrlo verovatno da će se ona prepoloviti, pošto će Napoli svoj meč igrati sutra protiv Đenove na svom terenu.

SPAL je uspeo da se ovim bodom održi iznad zone ispadanja, Krotone je iza njih među timovima koji ispadaju sa bodom manje, ali i sa čak dve utakmice manje.

Nekadašnji fudbaler Partizana Everton Luiz ušao je u igru u 82. minutu za domaćina umesto Paloskija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading