(VIDEO) "Bad Blue Boys" opet protiv Mamića: NAVIJAČI DINAMA PROTESTOVALI PROTIV PRODAJE KLUBA!

Autor:

Sport

17.03.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvatreniji navijači zagrebačkog Dinama "Bad Blue Boys" (BBB) održali su protest na ulicama hrvatske prestonice protiv prodaje kluba i sadašnjeg predsednika Zdravka Mamića.

BBB nastavio dugogodišnji rat sa upravom

Dinamovi navijači nezadovoljni su dugogodišnjim radom uprave kluba, koja i danas deluje u senci Zdravka Mamića, bivšeg gazde Dinama optuženog za izvlačenje više desetina miliona evra iz kluba.

Poslednjih nedelja navijači se bune zbog nove politike kluba sa "Maksimira", koji je zabranio maloletnicima ulazak na navijačku tribinu bez pisanog dopuštenja roditelja ili zastupnika. Boysi su protiv te odluke protestovali na tribinama, a onda se okrenuli bojkotu poslednjih utakmica.

Pre nekoliko dana najavili su bojkot utakmice s Rudešom i organizovali veliki protest na kojem se pojavilo nekoliko stotina navijača.

Okupili su se na Kvatriću u Zagrebu oko 17 časova i krenuli u šetnju prema Maksimiru uz pesmu i brojne zastave i transparente.

Pratio ih je i velik broj policajaca, ali nisu zabeleženi nikakvi incidenti.

"Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje", "Zdravko Mamić ratni profiter", orilo se ulicama Zagreba. 
 
Dok su Dinamo i Rudeš odigrali prvo poluvreme, Boysi su stigli do stadiona "Maksimir". 

Ispred stadiona navijači su razvili veliki transparent na kojem je pisalo: "Hoćemo pune tribine, a ne lopove koje rikverc brine. Svetinja nije na prodaju".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading