POSLE DEBAKLA: Murinjo - Neću da plačem, nikoga se ne plašim

Autor:

Sport

16.03.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Mančester junajteda su besni... Sevilja je na "Old Trafordu" držala "crvenim đavolima" čas fudbala. Posle eliminacije iz Lige šampiona, oglasio se i Žoze Murinjo.

RepublikaFoto: twitter.com/Manchester United

Portugalac se dugo obraćao samo pristalicama svog kluba.

-  Nećete mi promeniti karakter. Postoji izreka: U svakom zidu su vrata, svaki zid su vrata. Neću da bežim, nestanem, plačem, jer sam čuo nekoliko negodovanja. Neću da nestanem trkom u tunel, biću prvi koji će da izađe iz njega na sledećoj utakmici - rekao je Murinjo.

On je dodao da se ničega ne plaši.

- Ja poštujem navijače. Kada sam imao 20 godina bio sam niko u svetu fudbala, bio sam samo nečiji sin. Sada imam 55 godina, ono sam što sam. Ono što sam napravio sam stvorio radom, zbog talenta i mentaliteta. U tih deset meseci u kojima nisam osvojio ništa od poslednjeg trofeja, pobedio sam Liverpul i Čelsi, izgubio od Sevilje - to je njihov trenutak sreće - zaključio je "Specijalni". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading