Ove reči će MNOGO ZABOLETI Pogbu

Autor:

Sport

15.03.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se desilo sa Polom Pogbom? On kao da više nije isti igrač. U meču Lige šampiona između Mančester junajteda i Sevilje Francuz je potpuno podbacio. Našao se na meti kritika svih, a legende "crvenih đavola" Roj Kin ozbiljno je udario na vezistu.

RepublikaFoto: instagram.com/paulpogba

Pogba igra očajno... Ne može da podeli obično dodavanje, a svet mu se smeje. Sve su jače glasine da će napustiti Junajted. Roj Kin nije imao milosti.

- Pogba je veliki problem, ako nije u startnoj postavi, onda ste i vi u problemu. Očekujete da veliki igrači uskoče i promene igru. On je ušao i nije uradio ništa. Videli ste prvi gol Sevilje, njegova reakcija je bila kao da je đak u školskom dvorištu. Ne zna da namiriše opasnost. Razlog zašto ste deo tima jeste da pomognete i pokrijete igrača koji napravi grešku. Niko nikome ne pomaže i oni ne igraju kao veliki Junajted, oni igraju kao individualac - rekao je Kin.

On nije poštedeo ni Murinja za kojeg je rekao da je glavni krivac za sve što se dešava u Junajtedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading