Trener Mačve blistao nakon pobede: POGLEDAO NAS JE BOG!

Autor:

Sport

14.03.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mačve priredili su veliko iznenađenje u 1/4-finalu Kupa Srbije izbacivši Crvenu zvezdu nakon penala na svom terenu. Trener Dragan Aničić nije skrivao zadovoljstvo zbog sjajne partije njegovih igrača protiv trenutnog lidera Super lige.

RepublikaFoto: Starsport
Aničić odveo Mačvu do polufinala Kupa

Šapčani su se plasirali u polufinale nakon boljeg izvođenja penala, a Aničić je priznao u razgovoru za TV Arenu sport nakon meča da njegovi izabranici uopšte nisu ni vežbali penale pred ovaj susret.

Dodao je još da on nikada ni ne traži od fudbalera da vežbaju kaznene udarce.

- Nije nam to (penali) bilo na umu. Nismo ni vežbali penale. Ne radimo to nikada. To je jedan trenutak, to ne možete da vežbate. Vratilo nam se za neke utakmice, davali su nam golove protivnici iz slobodnog udarca. Nismo imali sreće. Bog nas je pogledao, Zvezda je bila bolja, presudilo je veliko srce i veliko požretvovanje - rekao je Aničić posle utakmice u kameru TV Arenasport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading