(VIDEO) BLICKRIG PARTIZANA U IVANJICI: Crno-beli za dva minuta do polufinala Kupa Srbije

Autor:

Sport

14.03.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana slave pobedu u Ivanjici

Partizan je u Ivanjici pobedio ekipu Javora 2:0 u meču četvrtfinala Kupa Srbije. Golove za crno-bele postigli su Ožegović u 65. i Miletić u 67. minutu.

Partizan brani trofej Kupa Srbije, pošto je prošle godine u finalu pobedio Crvenu zvezdu 1:0.

Crno-beli su zasluženo došli do pobede, a do trijumfa su stigli za dva minuta. 

Oba tima su oprezno ušla u meč, a prvu šansu na utakmici imao je Partizan u 25. minutu. Marković je šutirao, a Đogatović je odlično intervenisao. 

Nova prilika za crno-bele usledila je posle pet minuta, a udarac Tabambe zaustavio je golman Javora. Partizan je mogao do vođstva u 37. minutu, a udarac Markovića prošao je tik pored stative. Do kraja prvog poluvremena nije bilo golova.

Partizan je zaigrao angažovanije u drugom poluvremenu, a u igru je ušao i kapiten crno-belih Saša Ilić. Tavamba je u 51. minutu propustio da svoj tim dovede u vođstvo. Napadač Partizana je bio sam ispred gola Đogatovića, ali je loše primio loptu i još slabije šutirao i Karišik je izbacio sa linije. Nekoliko minuta kasnije pokušao je i Zdjelar, a njegov udarac završio je preko gola.

Partizan je pitanje pobednika praktično rešio za dva minuta. Janković je u 65. minutu prosledio do Markovića, a ovaj do Miletića. On je glavom loptu prosledio do Ožegovića, koji je zatresao mrežu domaćeg tima. Samo dva minuta kasnije 2:0 za Partizan. Marković je centrirao, a Miletić je pogodio loptu glavom i smestio je u mrežu Đogatovića.

Javor je zaigrao angažovanije u nastavku meča, a domaći su imali dve velike šanse. Mrkaić je imao priliku u 72. minutu, a odlično je intervenisao Stojković.

Golman crno-belih je ponovo bio na visini zadatka nekoliko minuta kasnije. Dolmagić je šutirao, a Stojković je zakačio loptu, koja je završila na prečki.

Partizan je u 83. minutu imao još jednu priliku, a Đogatović brani udarac Tabambe. Dva minuta kasnije nova šansa za Tavamba, ali nije bilo promene rezultata.

Partizan je potom rutinskom igrom sačuvao vođstvo i došao do polufinala Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading