Binić udara na "Lale" i "Meraklije"

Autor:

Sport

13.03.2018

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepunih nedelju dana pošto su Crvenoj zvezdi i Partizanu oduzeta po dva boda zbog prepucavanja njihovih čelnika i međusobnih optužbi, stižu nove informacije o kaznama koje ovoga puta prete Vojvodini i niškom Radničkom!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dragiša Binić

''Novosti'' otkrivaju da će član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić podneti prijave protiv pomenutih klubova, a on je u svojoj izjavi ovom listu potvrdio da je već prikupio dovoljno materijala za takav potez.

Potom je objasnio i kako su se Vojvodina i Radnički ogrešili o disciplinu.


- Disciplinskoj komisiji biće prijavljen Radnički zbog kršenja Pravilnika, jer su komentarisali navode nekih klubova da su umešani u sumnjive radnje u domaćem fudbalu.

Što se Vojvodine tiče, bilo je prekomernih komentara posle meča sa Crvenom zvezdom. O tome da li su se Novosađani opravdano žalili na glavnog sudiju mora da odlučuje Sudijska komisija - izjavio je Binić.


List, inače, dodaje da će Partizanu i Crvenoj zvezdi biti zvanično dostavljene odluke o oduzimanju bodova, posle čega će ''večiti'' moći da se žale na tu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading