POSLE KIKSA Jedna Milojevićeva rečenica objasnila je sve

Autor:

Sport

11.03.2018

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da pobede Napredak na svom terenu (1:1) u meču 27. kola Superlige. Crveno-beli nisu bili na svom nivou, a toga je svestan i trener Vladan Milojević.

RepublikaFoto: Starsport

Bio je ovo sličan duel kao protiv Voždovca. Ipak, tada je Zvezde uspela da izvuče sva tri boda. Sada nije. Napredak je izvukao remi. Trener Milojević bio je iskren posle utamice.

- Ovo je„kopi-pejst” utakmice od Voždovca, isto kao u Novom Sadu. Nešto očigledno ne štima, videćemo o čemu se radi - kratko je objasnio sve Milojević.

Njemu je teško pao kiks.

- Dominirali smo celo prvo puno poluvreme. Posle vođstva od 1:0 Napredak je morao da izađe, da se otvori i pokuša da izjednači, i tu nam se ostavlja prostor za naše napade. Trebalo je da to iskoristimo, ali nismo, kao ni protiv Voždovca. Sa druge strane, ne zaboravite da imamo i neke mlade igrače. U poslednjih 10-15 minuta se „zaključava utakmica“, kako mi treneri to volimo da kažemo, ali tada kao da dolazi do umora, do pada koncentracije.

On je nastavio u istom ritmu.

- Da li sam zabrinut? Pa ja sam stalno zabrinut, nisam nezabrinut ni kada pobeđujemo. Utakmica je završena, treba da se odmorimo, da se glave ohlade i da se bacimo na analizu. Ono što me zabrinjava je to što smo imali dve identične utakmice, potpuno identične. I Voždovac je imao šansu pre gola koji nam je dao. Moramo da sednemo i da uvidimo o čemu se radi. Trener sam, to mi je posao i moraću sa svojim igračima da detektujem i rešim problem. Svako u fudbalu dobije ono što zasluži, na kraju ćemo videti šta je to što mi zaslužujemo. Idemo dalje, hvala navijačima, hvala igračima Napretka, i svim akterima utakmice, a nas vež čeka jako teška utakmica u Kupu protiv Mačve - zaključio je Milojević.

Zvezda sada ima 12 bodova više od Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading