Zvezda poziva navijače na svečanost pred duel protiv Napretka!

Autor:

Sport

11.03.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč između Crvene zvezde i Napretka imaće i jedan vrlo svečan uvod. Crveno-beli će pred duel sa Kruševljanima otvoriti dva nova pomoćna terena iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli otvaraju dva terena iza južne tribine

Svečanost je zakazana za 17 časova, a pored dva terena sa veštačkom travom biće otvoren i jedan potpuno nov teren sa prirodnom travom.

Radovi na infrastrukturi počeli su još letos, a osim terena postavljeni su i reflektori pa Omladinska škola prvi put u svojoj istoriji ima noćno osvetljenje. Izgrađene su i dve tribine za gledaoce što uslove za trening i boravak Zvezdinih dečaka čini neuporedivo boljim u odnosu na raniji period.

Klub je putem sajta pozvao navijače da pre utakmice sa Napretkom dođu do terena iza južne tribine stadiona i prisustvuju svečanom otvaranju, koje će biti direktno prenošeno i na youtube kanalu crveno-belih.

Utakmica Crvena zvezda – Napredak na programu je od 18.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading