(VIDEO) NOVI SKANDAL: Fudbaleri Javora ignorisali penal Nišlija!

Sport

09.03.2018

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstantnoj drami u srpskom fudbalu ne nazire se kraj!

RepublikaFoto: youtube.com/Superliga Srbija
Samo jedan igrač Javora prati izvođenje penala

Zanimljivo je bilo gledati utakmicu u sredu između ivanjičkog Javora i Radničkog (1:3) jer su igrači domaćeg tima potpuno iskulirali izvođenje penala Nišlija! Naime, u 26. kolu Superlige, Radničkom su dosuđena dva penala, ali kod drugog fudbaleri Javora nisu bili ni blizu kaznenog prostora, već na centru, što je izazvalo veliku sumnju. Da je Milan Pavkov kojim slučajem promašio, ne bi imao ko da pritrči i pomogne da se odbrani mreža. Predsednik kluba iz Ivanjice Dragomir Lazović za Srpski telegraf otkriva pozadinu ovakvog poteza.

- Iz revolta moji igrači nisu hteli da se bore. Bili su razočarani sudijskom odlukom da dosudi i drugi penal - rekao nam je Lazović, a na konstataciju da kruže priče kako se Radnički favorizuje, dodaje:

- Ne bih išao toliko daleko, ovo je prva sporna situacija za nas. Mi smo u svim prethodnim utakmicama bili zadovoljni suđenjem.

Situaciju sa penalom pogledajte od 3:15 na sledećem snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading