On ne greši: Zvezda ima novog penaldžiju

Autor: Sportski žurnal

Sport

09.03.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi napadač Crvene zvezde El Fardu Ben postigao je svoj debitantski gol u Super ligi protiv Vojvodine. Ben je bio precizan sa bele tačke za pobedu svog tima od 2:1, čime se preporučio Vladanu Milojeviću za izvođača penala ubuduće.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Ben priznao da mu je laknulo nakon gola u Novom Sadu

On je u 82. minutu rešio da preuzme odgovornost, iako je samo nekoliko minuta ranije ušao na teren i tako doneo svom timu tri boda na teškom gostovanju u Novom Sadu.

On je posle susreta na konferenciji rekao da penali za njega nikada nisu predstavljali problem kroz karijeru.

- Srećan sam zbog važnog gola u teškoj utakmici. Drago mi je da sam doneo pobedu ekipi. Penale uglavnom pogađam, precizan sam, ne plašim se da preuzmem odgovornost. Promašio sam samo jednom u Grčkoj - otkriva Ben, a prenosi ''Žurnal''.

Ovaj pogodak mu je znatno popravio raspoloženje, s obzirom da je bio malo ''potonuo'' posle Moskve i onog promašaja iz 90. minuta.

- Sledeća dva dana nisam spavao - priznaje Ben.

On je rekao da je uveren u osvajanje Super lige, što bi mu bio drugi trofej u profesionalnoj karijeri nakon titule sa Olimpijakosom prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading