LIGA EVROPE: Vengerova lekcija Gatuzu, Liona srušio Zvezdinog dželata

Autor:

Sport

08.03.2018

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo u prvim utakmicama osmine finala Lige Evrope. Arsenal je bio bolji od Milana u gostima (2:0), dok je CSKA na svom terenu izgubio od Liona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Arsena Venger imao je poseban motiv za ovaj meč... Malo se i naljutio Francuz kada su ga poredili sa trenerom Milana Gatuzom, a ovoga puta iskustvo je donelo prevagu. Jednostavno, svesni su svi u Arsenalu da do Lige šampiona mogu samo preko Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ekipa iz Londona je odigrala dobar meč na "San Siru". Mikatarijan je načeo Donaruminu mrežu u 15. minutu, a u samoj završnici prvog poluvremena Remzi je pogodio za 0:2. Bio je to njegov četvrti gol na isto toliko utakmica (u svim takmičenjima), a ponovo javne ličnosti drhte. Ostaje da se vidi ko će biti sledeća žrtva "Remzijeve kletve".

Milan je napadao svim silama u nastavku, ali je Arsenal odoleo.

Ekipa koja je izbacila Crvenu zvezdu, CSKA imaće težak zadatak u Francuskoj. Rusi su na svom terenu izgubili od Liona (0:1), a jedini strelac na meču bio je Marselo u 68. minutu. Depaj je izveo korner, a iskusni defanzivac se samo poklonio. Lion baš kao da je samo to čekao tokom celog meča. CSKA nije uspeo ni da napadne na svom terenu.

"Imamo velike planove u Ligi Evrope" - rekao je Koke, kapiten Atletika pred meč sa Lokomtivom. I to se i videlo. Rutinski je Čolov tim slavio na svom terenu (3:0), a strelci su bili Saul, Dijego Košta i upravo Koke.

Beriša je sa dva gola srušio Dortmun i tako doneo Salzburgu veliku nadu pred revanš na domaćem terenu (2:1).

Revanš mečevi su na programu za sedam dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading