Trener Vojvodine grmi posle poraza: OSRAMOTILI SU I MENE I IGRAČE I KLUB!

Autor:

Sport

07.03.2018

19:06 >> 19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Vojvodine Ilija Stolica imao je šta da kaže nakon poraza njegove ekipe od Crvene zvezde u derbiju 26. kola Super lige, a glavna zamerka je, naravno, penal iz koga su gosti iz Beograda stigli do pobede na "Karađorđu".

RepublikaFoto: Starsport
Stolica nije krio nezadovoljstvo sudijskim odlukama

Stolica je u izjavi za TV Arena sport posle utakmice bio prilično oštar, jer smatra da je njegov klub drastično oštećen.

- Kakvi su moji utisci? Osramoćen sam... Osramotili su i mene, osramotili su klub na 104. rođendan, osramotili su i sve fudbalere. Eto, to je moj utisak, ne bih želeo dalje da pričam o utakmici. Da pričam o fudbalu, igri, utakmici, ispašću smešan. To je to, svi smo svedoci svega šta se dešava, samo napred - izjavio je Ilija Stolica neposredno po završetku susreta.

Crvena zvezda je slavila protiv Vojvodine rezultatom 2:1 u Novom Sadu i zadržala 14 bodova prednosti na tabeli Super lige ispred Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading