Stolica pred Zvezdu: Stogodišnja tradicija nas primorava da odigramo u skladu sa njom!

Autor:

Sport

06.03.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Vojvodina u svečarskom raspoloženju dočekuje Crvenu zvezdu u sredu, pošto "Stara dama" iz Novog Sada proslavlja 104 godine postojanja. Povodom ovog velikog dana trener Ilija Stolica se nada da će "lale" uspeti da obraduju navijače pobedom nad Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: instagram.com/fk_vojvodina
Stolica: Prema tome treba i moramo da imamo respekt, ali ipak, teren je nešto sasvim drugo

- Velika je stvar i fenomenalno je biti deo kluba sa ovakvom istorijom i tradicijom, te koristim priliku da svima nama čestitam rođendan. Naravno, tako velika tradicija nas obavezuje da u skladu sa njom nastupimo ne samo na sutrašnjoj utakmici, nego i na svim narednim mečevima koji su pred nama. O protivniku nema potrebe posebno trošiti reči, niti vršiti individualnu analizu njihovih igrača. Stručni štab im je fantastičan i čestitam i njima na rezultatima koje su ostvarili, prvenstveno u Evropi, odnosno na načinu na koji su predstavili srpski fudbal. Očekuje nas snažan i organizovan tim, koji je u prvenstvu već napravio razliku u trci za šampionsku titulu. Prema tome treba i moramo da imamo respekt, ali ipak, teren je nešto sasvim drugo - istakao je šef struke Vojvodine Ilija Stolica.

Novosađani ne igraju u najboljoj formi u poslednje vreme, ali se nadaju da će kolo sreće da se okrene u njihovom slučaju protiv lidera šampionata.

- Siguran sam da kao ekipa rastemo iz utakmice u utakmicu, kao i u to da je sutrašnji meč jedan od važnijih testova na putu ka ostvarenju naših ambicija i zato znam da ćemo biti spremni. Što se tiče igračkog kadra, ne možemo da računamo na Avramovskog, koji se oporavio od povrede, ali još uvek nije u punom trenažnom procesu. Posle suspenzija, u tim su se vratili Mihajlović i Arsić, dok na Antića ne možemo da računamo zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici protiv Mačve. Mi kao klub i kao tim imamo svoj cilj, a to je izlazak u Evropu. Sutrašnjoj utakmici se radujem kao jednom prazniku fudbala i znam da ćemo na pravi način predstaviti svoj klub - naglasio je trener fudbalera Vojvodine i dodao - Ovo je važan test za nas, ali krajnju ocenu za sve dobićemo tek na kraju sezone. Naš cilj treba da bude da u Evropi uradimo ono što su ove sezone uradili Zvezda i Partizan, a preduslov za to je revitalizacija kluba. Trenutno smo na tom putu i nadam se da ćemo imati podršku svih kojima je Vojvodina u srcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading