ALVES: U svetu umire hiljade dece dnevno, i oni su važni

Autor:

Sport

05.03.2018

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija potresla je fudbalski svet, a brojni igrači emotivnim porukama na društvenim mrežama oprostili su se od defanzivca "ljubičastih".

RepublikaFoto: instagram.com/danialves23
Dani Alves

Tridesetjednogodišnji Astori u snu je preminuo u hotelskoj sobi u Udinama, a među brojnim komentarima jedna je izazvala burne reakcije u Italiji.

Levi bek i reprezentacije Brazila Dani Alves je istakao da je veoma tužan zbog smrti igrača Fiorentine, ali i potencirao da svaki dan širom sveta umiru deca.

- Nismo toliko potrešeni kao u Italiji jer ga nismo znali tako dobro. Žao mi je njegove porodice. Više nije deo ovog haotičnog sveta i verujem da je na nekom boljem mestu - rekao je bivši fudbaler Juventusa i Barselone.

- U svetu umire dnevno hiljade dece. I oni su isto važni, ali kao da nikoga nije briga za to. Svi ćemo umreti pre ili kasnije. Svi smo tužni, ali nam nije sigurno kao njegovoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading