Barsa ga platila 105 miliona, a on ne želi ni da trenira!

Autor:

Sport

05.03.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Francuz Usman Dembele letos je stigao u Barselonu iz Borusije Dortmund za čak 105 miliona evra, ali od tada nije pokazao ništa što bi opravdalo silan uloženi novac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dembeleova aklimatizacija na Barselonu nije prošla najbolje

Saigrači Dembelea iz Barselone otvoreno su kritikovali mladog igrača zbog njegove nezainteresovanosti, a zamera mu se što prečesto uživa u noćnom životu i brzoj hrani.

Najpre je u septembru Dembele doživeo težu povredu zbog koje je van terena bio sve do januara, a ukupno je u dresu kluba sa "Nou Kampa" odigrao tek sedam mečeva.

Na poslednjem prvenstvenom susretu protiv madridskog Atletika, koji je bio ključan za titulu Dembele nije ni ulazio u igru. Kada ga je Valverde sredinom drugog poluvremena poslao na zagrevanje on je delovao nezainteresovano, pa na kraju nije ni ulazio na teren.

Usman u poslednje vreme iza sebe ima problem jer su mu se razveli roditelji, a kažu da ima slabu komunikaciju sa saigračima.

U Barseloni su navodno spremni da tolerišu nezainteresovanost Dembelea, pošto smatraju da je to sve prolazna faza i da se još nije u potpunosti prilagodio na sistem igre i pritisak koji nosi igranje za tako veliki klub kao što je Barselona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading