Valverde sa glavoboljom čeka Čelsi: BARSA BEZ KAPITENA NA "PLAVCE"

Sport

05.03.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone najverovatnije će biti lišeni pomoći kapitena Andresa Inijeste za revanš duel osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija. Kapiten "blaugrane" doživeo povredu na poslednjem prvenstvenom susretu protiv Atletiko Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Valverde u jednom od važnijih mečeva sezone bez kapitena

Barsa je uspela da slavi 1:0 protiv Atletika i tako napravi odlučujući korak ka tituli, pošto je stekla čak osam bodova prednosti, ali su taj trijumf platili skuplje nego što su očekivali.

Igrao se tek 22. minut utakmice na "Nou Kampu" kada je Inijesta morao da napusti teren zbog povrede, a njega je zamenio Andre Gomeš.

Klub je posle susreta potvrdio da se Inijesta nešto ozbiljnije ozledio, pa je malo verovatno da će biti na raspolaganju Valverdeu za susret protiv Čelsija naredne nedelje.

Nije još uvek sigurno da će Inijesta za taj meč biti van stroja, ali pored igračkih kvaliteta sigurno bi nedostajao Valverdeu i kao talija, pošto je 2010. godine uspeo praktično sam da izbaci "plavce" iz polufinala, svojim golom u nadoknadi vremena na "Stamford bridžu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading