ĐUKIĆU ODZVONILO: Batica najbliži užarenoj klupi

Autor:

Sport

05.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je otoplilo, ali je u Humskoj minus sve deblji! Novi neuspeh i poraz od Radničkog u Nišu sa 1:0 poslao je Partizan na minus 14 u odnosu na Crvenu zvezdu, a po svemu sudeći i spakovao kofere treneru Miroslavu Đukiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Bata Mirković

Nije tajna da u crno-belom taboru nisu zadovoljni rezultatima, a sve manje partizanovaca veruju da se može ponoviti prošlogodišnji scenario. Ceh će i ovaj put, prema starom običaju, platiti prvi strateg. Iako je Đukić još uvek šef stručnog štaba, javnost uveliko nagađa o njegovom nasledniku.

"GROBAR" U DUŠI

U referencama koje novi trener mora da ispuni je da bude dokazani partizanovac, da se bori za klub i rezultate, te da to usadi svojim izabranicima. Zato je malo ko bio iznenađen kada je bivši kapiten Nenad Đorđević kao prvog pika, kao grom iz vedra neba, imenovao Zorana Mirkovića.

- Zoran Bata Mirković - novi trener Partizana! Kompetentnost, autoritet i karakter, tri u jednom - napisao je Đorđević na Tviteru.

Srpski telegraf juče nije uspeo da stupi u kontakt sa Mirkovićem jer je sve vreme bio nedostupan na broj telefona poznat našoj redakciji.

RepublikaFoto: Starsport

POZIV SE NE ODBIJA

Pored nekadašnjeg reprezentativca koji je za "parni valjak" igrao u dva mandata i u njemu završio igračku karijeru, među kandidatima za Đukićevog naslednika pominju se Aleksandar Stanojević i Vladimir Ivić. Stanoje nije toliko blizu povratka, dok se Ivić maltene sam nudi.

- Za sada me niko nije zvao, što jeste bio slučaj u junu prošle godine. Živim u Solunu i trenutno nemam angažman. Nisam u srpskom fudbalu od 2004, ali pratim šta se dešava. Svako ko me poznaje zna da bih rado preuzeo Partizan, bilo to sada ili u nekoj daljoj budućnosti. Svako ko se bavi ovim poslom ne bi smeo da odbije poziv kluba kao što je Partizan, a da ga pritom još i voli. Ali neću da mislim o tome iz poštovanja prema struci, Đukić je još trener - naglasio je Ivić na kraju razgovora.

Nema sumnje da će minus u Humskoj u skorije vreme i te kako da se pretvori u proključalu atmosferu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading