Igračima PSŽ-a se smučilo: DOSTA VIŠE PRIČE O NEJMARU!

Autor:

Sport

01.03.2018

19:39 >> 19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Brazilca Nejmara i njegovo zdravstveno stanje glavna je sportska vest u Francuskoj, a njegovi saigrači iz PSŽ-a su se pobunili zbog toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači PSŽ-a nervozni zbog medija

Najbolji igrač PSŽ-a slomio je metatarzalnu kost na treningu, pa ga očekuje pauza od oko tri meseca, a veliko je pitanje da li će morati "pod nož". Francuski mediji pišu danima samo o ovome, a ostali igrači tima iz Pariza su se pobunili zato što ispada da su svi oin manje bitni.

Čak je i defanzivac Presnel Kimpembe oštro odbrusio novinaru kada ga je pitao u vezi sa zdravstvenim stanjem Nejmara.

- Opet Nejmar! Nejmar tamo, Nejmar ovamo. Svugde Nejmar. Stvarno ne znam šta da kažem. Ako ne igra, onda ne igra. Trener će da iskoristi igrače koji mogu da nastupe. Stvarno nas boli takav tretman. Naravno da znamo da je on važan igrač za ovu ekipu. Uznemireni smo, ali probaćemo da se plasiramo dalje u Ligi šampiona i zbog njega. Ipak, ekipa je uvek na prvom mestu - istakao je 22-godišnji igrač.

Svece u utorak očekuje revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Realom, u prvom meču na Santjago Bernebeuu bilo je 3:1 za madridski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading