Borba za opstanak: Borac promovisao četiri pojačanja!

Autor:

Sport

01.03.2018

18:40 >> 18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Borac iz Čačka će u finiš sezone u Super ligi uči sa četvoricom novih fudbalera, koji bi trebalo da pomognu ekipi sa Morave da opstane u najjačem rangu srpskog fudbala.

RepublikaFoto: boracfk.com
Čačani spremni ulaze u borbu za opstanak

Četvorica igrača koji će nositi dres Borca su Stefan Drašković, Nenad Lukić, Miloš Džugurdić i Nikola Tasić.

- Svi klubovi su ovo uradili odavno, ali smo morali da čekamo da se klubu skine suspenzija da bi smo konačno predstavili pojačanja. Reč je o igračima koji svakako imaju i ljudski i igrački kvalitet. Očekujemo od njih da se na pravi način stave u funkciju ostvarenja cilja, a to je opstanak u ligi. Oni su već duže vreme u trenažnom procesu, tako da neće biti potrebe da se dodatno prilagođavaju. Želim im dobro zdravlje i uspešan nastavak karijere u našem klubu - rekao je Vladimir Stanisavljević, sportski direktor kluba.

Stefan Drašković je do prošlog leta nosio sa uspehom dres Borca. Usledio je šestomesečni boravak u Moldavskoj Dačiji, a sada povratak iskusnog štopera u Borac.

Nenad Lukić igra na poziciji napadača, a u Borac stiže iz Rada.

Nikola Tasić je zadnji vezni igrač koji je posle nastupa za nekoliko srpskih klubova poslednji period proveo u Kazahstanu, dok vezista Miloš Džugurdić u Borac stiže iz Makedonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading