(VIDEO) FA kup: Totenhem se mučio, pa razbio Ročdejl u nastavku

Autor:

Sport

28.02.2018

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema su u ponovljenom susretu osmine finala engleskog FA kupa slavili na svom terenu protiv Ročdejla rezultatom 6:1.

RepublikaFoto: twitter.com/Tottenham Spurs
Totenhem razbio rivala u nastavku

U prvom poluvremenu utakmice na stadionu "Vembli" bilo je svega. Son je doveo "Pevce" do prednosti u 23. minutu, a kada je isti igrač imao šansu sa bele tačke da duplira prednost, svi su mislili da će ovo biti samo jači trening za "Pevce".

Ali Sonov gol iz penala je bio poništen, zato što je fudbaler iz Južne Koreje nepravilno izveo penal, a kasnije je i pogodak Erika Lamele poništen.

Hamfriz iz Ročdejla je šokirao domaćina i izjednačio, pa se na odmor otišlo sa 1:1!

Međutim, sve je došlo na svoje mesto u nastavku, pošto je Ljorente sa het-trikom rešio sve dileme i overio plasman Totenhema u narednu rundu.

Pobedu je na kraju zaokružio Son novim golom za 5:1, nadovezao se i mladi Voker-Piters pred sam kraj isteka sudijske nadoknade za plasman izabranika Maurisija Poketina u četvrtfinale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading