Monako bacio oko na igrača Bešiktaša: Jovetić se vraća u Sevilju

Autor:

Sport

28.02.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monako će na leto imati dovoljno novca, kada PSŽ uplati obeštećenje za Kilijana Mbapea, pa Leonardo Žardim već sada može da planira šoping.

RepublikaFoto: twitter.com/Calcio_Buzz
Stevan Jovetić

Otud i tvrdnje da će na leto pokušati da dovede napadača Bešiktaša Andersona Talisku, saznaje portugalski "O Žogo".

Taliska je blistao ove sezone u dresu turskog kluba u Ligi šampiona, dva puta igrao i protiv Monaka u grupnoj fazi i tada je zapao za oko Leonardu Žardimu.

Inače, on se uklapa u profil igrača koje "kneževi" kupuju, jer ima samo 24 godine, pa može kasnije da bude prosleđen nekom drugom klubu, za mnogo više novca.

Kako javlja "O Žogo", ukoliko dovede Brazilca, Monako bi mogao da pusti Stevana Jovetića da se vrati u Sevilju. Navodno, Sevilja je i u januaru pokušala da dovede crnogorskog asa, na insistiranje Vinćenca Montele, ali je Žardim tada odbacio takvu mogućnost.

Pitanje je da li se radi o medijskim spekulacijama, jer bivši igrač Partizana igra sve bolje u Monaku, sve je efikasniji i pokazuje kakve su mu mogućnosti koje su samo povrede ograničavale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading