(VIDEO) ŠALKE zadao glavobolju "aspirindžijama" i POPEO SE NA TREĆE MESTO

Sport

25.02.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Šalkea uspeli su da pobedom na neugodnom gostovanju kod Bajer Leverkuzena ostvare veliki posao u trci za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Šalkea uzeli ceo plen u Leverkuzenu

Fudbaleri Bajera takođe se nalaze pri vrhu, ali su nakon gubitka bodova na svom stadionu protiv direktnog rivala iz Gelzenkirhena sebi prilično otežali posao.

Šalke je na "Baj areni" došao do prednosti posle svega 11 minuta igre, kada je Burgštaler iskoristio jednu daleku loptu, majstorski se oslobodio čuvara i zatim lagano poslao loptu iza leđa Bernda Lenoa.

Gostima je posao veoma olakšan pred sam istek 45. minuta igre kada je domaći igrač Dominik Kor dobio crveni karton i ostavio svoje kolege u gotovo nemogućoj misiji.

Utakmica je bila otvorena i pored toga sve do samog kraja kada je Ben Taleb iskoristio najstrožu kaznu i sa kreča postavio konačan rezultat 0:2 za Šalke.

Šalke je skočio na treće mesto na tabeli sa 40 osvojenih bodova, dok je Leverkuzen sada peti sa dva boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading