Bolesnik: Robinjo se smejao devojci dok je silovao!

Autor:

Sport

23.02.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Robinjo osuđen je na devet godina zatvora zbog silovanja devojke u jednom noćnom klubu u Milanu, a u presudi se navodi kako je Brazilac iskazivao prezir prema žrtvi i brutalno je ponižavao dok je primoravao na seksualni odnos.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robinjo čeka pravosnažnu presudu

Obrazloženje presude za zločin u kom je pored Robinja učestvovalo još pet silovatelja, objavila je italijanska novinska agencija ANASA, prenosi "Index". Otkriveno je nekoliko gnusnih detalja za koje su na po devet godina osuđeni Robinjo i Rikardo Galko, dok identitet preostale četvorice nije poznat. 

Incident se dogodio krajem februara 2013. godine u Milanu, a Robinjo još uvek čeka pravosnažnu presudu za ovaj zločin. On nije u pritvoru samo zato što brazilski zakon ne predviđa izručenje zločinca u drugu državu, a on je u momentu izricanja presude boravio u domovini.

Zločinu je prethodila rođendanska zabava u poznatom milanskom klubu. Žrtva je bila tamo s dve drugarice na proslavi, kada je videla Robinja sa suprugom i njegove prijatelje. Njeno društvo tada je otišlo, a Robinho je ženu s kojom ima dvoje djece odveo kući, a potom se vratio u klub. Silovatelji su joj nudili alkohol sve dok nije postala potpuno nemoćna. Nakon toga su je odveli u ostavu noćnog kluba i tamo sa njom izvršili brojne i uzastopne seksualne odnose, uprkos njenom odupiranju.

U obrazloženju presude se navodi da je Robinjo pokazao apsolutan prezir prema žrtvi silovanja, da se glasno smejao nemoćnoj devojci u trenutku dok je polno opštio sa njom, kao i da su nalazi ginekologa jasno pokazali da se radi o silovanju.

- Tokom njenog svedočenja bilo je evidentno da je pod traumom, govori tiho i oseća stid zbog svega što je prošla.

Robinjo je pred sudom ranije izjavio da se ne oseća krivim zbog onoga što se desilo, kao i da ne postoje dokazi da se žrtva odupirala seksualnom odnosu i da je svojevoljno konzumirala alkohol te večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading