Džajić: ZVEZDAŠI, BUDITE PONOSNI!

Autor:

Sport

22.02.2018

10:06 >> 10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić izneo je niz pohvala na račun fudbalera i stručnog štaba za sve što su učinili u Evropi ove sezone.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Džajić: Za još veće rezultate je potrebno strpljenje

Džajić kaže da je Zvezda na putu da postane ono što je nekada bila u Evropi, kao i da se nada da će navijači u većem broju dolaziti na stadion u budućnosti.

- Crvena zvezda treba da bude ponosna na ono što je urađeno u prethodnim mesecima, sadašnjom igrom i koncepcijom tima koju ima. Ono što je do sada pokazala naša ekipa zaista je za svako poštovanje. Zvezda ide dobrim putem, ovo je samo pokazarelj da će u budućnosti igrati još bolje i kvalitetnije. Nadam se da će se naši navijači koji dolaze na stadion uveriti u to, a siguran sam da su u dosadašnjem delu sezone videli da je naša ekipa na pravom putu da ponovo postane ono što je nekada bila - rekao je Džajić.

Legendarni fudbaler kaže da se klub okreće narednim izazovima i potcrtao velike ambicije u nastavku sezone.

- Za još veće uspehe u evropskim okvirima potrebno je strpljenje, ali izvanredan uspeh koji su ostvarili naši igrači je nešto čime se svi zvezdaši već ponose. Sada nastavljamo borbu u prvenstvu kako bismo osvojili šampionsku titulu i kako bismo se ovog leta borili i za uspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona - poručio je Džajić.

Podsetimo, Crvena zvezda je ove sezone u Evropi startovala od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, gde su redom bili bolji od malteške Florijane, kazahstanskog Irtiša, zatim Sparte iz Praga i ruskog Krasnodara, da bi u grupi sa Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovim završili na drugom mestu. CSKA iz Moskve je zahvaljujući jednom golu uspeo da eliminiše crveno-bele iz 1/16-finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading