Partizane, daj gol, pa da se pivo pije celu noć!

Sport

22.02.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli, dajte gol, pa da pivo pijemo, celu noć da slavimo! Poznata pesma "Grobara" večeras (19.00, RTS 1) vrteće se bezbroj puta ukoliko Partizan zatrese mrežu Plzenja barem jednom, a Vladimir Stojković ostane nesavladan!

RepublikaFoto: Starsport
Želi opeta da matira Čehe: Leandre Tavamba

Naime, to će biti dovoljno za ukupan trijumf u šesnaestini finala Lige Evrope, posle beogradskih 1:1, ali i bilo koja pobeda, kao i nerešen ishod sa više od četiri gola na utakmici (2:2 i dalje).

NISU BARSELONA

Toga je svestan i trener Miroslav Đukić, zbog čega očekuje otvorenu utakmicu.

- Moramo da ga damo! Igraćemo od starta ofanzivno, tražiti pogodak od prvog minuta. Nećemo kalkulisati, ali nećemo ni jurišati i zaboraviti odbranu. Moramo da igramo i čvrsto nazad, očekujem sličnu utakmicu kao u Beogradu. Oni su napadačka ekipa, ali ne plašimo ih se, nisu Barselona. Spremali smo se i za penale, treba imati sve pripremljeno - jasan je Đukić.

RepublikaFoto: Starsport
Verna podrška: U Plzenju se očekuje oko 1.000 "Grobara"

HLADNA GLAVA, VRUĆE SRCE

Kada je u pitanju večerašnji meč, najveća nedoumica je ko će igrati u gostujućoj ekipi između Stojkovića i ofanzivnog veznog reda. Glavna dilema je desni bek jer će se na procenu stanja povrede Miroslava Vulićevića čekati do krajnjeg roka. Takođe, poslednji trening verovatno je sinoć dao odgovor da li su se i koliko oporavili Bojan Ostojić, Saša Zdjelar i Ognjen Ožegović. Ako bude u postavi, napadač zna da se ne sme grlom u jagode.

- Oni nemaju šta da čekaju, napašće nas sigurno. Moramo da budemo smireni, hladne glave i vrućeg srca. Maksimalno smo odradili sve što je trener tražio u Beogradu i sada ćemo igrati najbolje što znamo - istakao je Ožegović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading