"Grobari" se spremaju na put: OKO 1.000 NAVIJAČA UZ PARTIZAN U ČEŠKOJ!

Autor:

Sport

20.02.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana svesni su trenutka u kom se klub nalazi, pa se spremaju da u velikom broju krenu put Češke i pruže podršku ljubimcima u revanš meču 1/16-finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzenja.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prvog susreta

Klub je već dobio oko 600 karata na osnovu sporazuma da gostima pripadne kapacitet od 5 odsto stadiona na tribina iza jednog od golova, dok još 250 ulaznica klub dobija za zapadnu tribinu, gde su obično smešteni sponzori i prijatelji kluba.

Međutim, i pored malog kapaciteta stadiona od jedva 12.000 mesta, očekuje se da još nekoliko stotina "Grobara" iz okolnih zemalja u sopstvenoj režiji krene put Plzenja kako bi uživo bodrili miljenike na ovom susretu.

Neki su krenuli i iz Beograda, pa će po dolasku u Češku probati da se sami snađu i pronađu mesto na "Dosen areni", koja je već sada skoro rasprodata do poslednjeg mesta.

Utakmica je na programu u četvrtak od 19 časova. Rezultat u prvom meču bio je 1:1 na stadionu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading