PARTIZAN I ZVEZDA NASTAVILI RAT: KO SE KLADI, A KO NAMEŠTA U SUPERLIGI

Autor:

Sport

20.02.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igranka bez prestanka na Topčiderskom brdu je nastavljena!

RepublikaFoto: Starsport
Terzić, Mijailović i Vučelić

Predsednik Partizana Milorad Vučelić (in)direktno je 9. februara sa priprema na Kipru optužio Crvenu zvezdu da je odmakla na tabeli jer "se unapred zna ishod 50 odsto utakmica", a odgovor je stigao posle prvog susreta crno-belih u prolećnom delu šampionata.

Mnogima je zasmetalo što je aktuelni šampion savladao Mladost u Lučanima posle preokreta, dva crvena za domaćina i autogola (2:1). Crveno-beli su to iskoristili da se ironično saglase sa teškim optužbama iz Humske.

- Posle meča u Lučanima Zvezdi ne preostaje ništa drugo osim da se u potpunosti složi sa nedavnom izjavom predsednika našeg najvećeg rivala da se u Srbiji namešta! Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto utakmica u ligi. Tako na kladionicama nije moglo uživo da se kladi na meč u Lučanima. Čak ni kada je domaćin poveo - navode iz Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Mladost - Partizan (1:2)

Mastilo na saopštenju iz Ljutice Bogdana, najverovatnije iz pera generalnog direktora Zvezdana Terzića, nije se ni osušilo, a Vučelić je munjevito replicirao.

- Tvrdnje da nisu bile moguće uplate tokom meča pokazuju da se naše komšije bave klađenjem. Ja o tome ne znam ništa. S obzirom na navedeno, očekujem da će se i sada oglasiti Dragiša Binić (član IO FSS zadužen za regularnost takmičenja, prim. aut.) - odgovorio je čelnik "parnog valjka".

On je ovim verovatno indirektno aludirao na utakmicu između OFK Beograda, u kojem je Terzić nekada bio predsednik, i Zvezde odigrane 19. jula 2015. Tada su crveno-beli slavili sa 6:2 iako su imali dva gola zaostatka na poluvremenu.

Srpski telegraf pokušao je da kontaktira generalnog direktora Zvezde, ali on juče nije odgovarao na pozive i poruke. Kada su u pitanju klađenja na ishod mečeva, ostaće upamćeno da je Terzić tada izjavio da čak i ne zna šta znače termini iz jedan u dva i sedam plus i da se nikada ne kladi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading