Krstičić: Mi smo se privikli na nisku temperaturu, MOŽDA SE CSKA BUDE MUČIO!

Autor:

Sport

19.02.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić izjavio je za klupski sajt da i dalje žali za propuštenim šansama iz prvog duela, ali i da veruje da njegovi saigrači to mogu da nadoknade u revanšu u Moskvi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krstičić veruje da će nagrada za dobar prvi meč stići u revanšu

- Sačuvali smo svoju mrežu u prvom meču. Takođe smo imali svoje izgledne šanse koje nažalost nismo uspeli da iskoristimo. Sada idemo u Moskvu da se borimo i da probamo da prođemo u osminu finala. U prvom susretu smo imali četiri zicera, takve prilike ćemo morati u revanšu da iskoristimo i da slavimo na kraju meča - rekao je Krstičić.

Za revanš u Moskvi u sredu se prognozira oštra zima i tempratura od čak 15 stepeni ispod nule. Krstičić kaže da to njemu i njegovim saigračima neće preterano smetati.

- Hladno vreme nam neće biti problem, u Beogradu smo već skoro 15 dana i privikli smo se na hladno vreme. Možda će za ekipu CSKA niska temperatura biti otežavajuća okolnost, jer su oni otišli na toplije vreme. Nama sigurno neće biti problem - tvrdi Krstičić.

CSKA je ove zime bio na pripremama u Španiji , gde su temperature daleko više od onih u ostatku Evrope, pa je veliko pitanje kako će uspeti "Armejci" da se aklimatizuju na prilike u ruskoj prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading