Kladionice već otpisale večite rivale: BUKMEJKERI OČEKUJU PROLAZE CSKA I VIKTORIJE!

Autor:

Sport

19.02.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetske kladionice objavile su kvote za revanš susrete 1/16-finala Lige Evrope, a prema njima ni Partizan, ni Crvena zvezda nemaju baš prevelike šanse za prolaz u narednu rundu.

RepublikaFoto: Starsport
Kladionice ne daju velike šanse našim timovima

Bukmejkeri su na pobedu crveno-belih u Moskvi u sredu (18.00) ponudili kvotu 5,50, a na prolazak Zvezde u narednu fazu Lige Evrope 2,38. Šanse da crno-beli u Plzenju u četvrtak (19.00) savladaju Viktoriju procenjene su kvotom 5,25, a plasman Partizana u osminu finala na bilo koji način koeficijentom 3,00.

Golman Crvene zvezde Milan Borjan kaže da su kvote nerealne i da će svako ko se bude kladio protiv crveno-belih baciti pare!

- Čestitam kladionicama na takvoj prognozi, ali smatram da je pogrešna. Samo neka oni nastave da veruju CSKA, biće u dobitku ako ih ljudi poslušaju i klade se na ruski klub. Isto tako, mi verujemo da možemo da prođemo dalje. Bilo bi idealno i da to bude bez primljenog gola, a mi ćemo se kao ekipa potruditi da baš tako završimo meč - poručio je Borjan.

Njegovog mišljenja je i Marko Gobeljić koji smatra da će Zvezda sigurno iznenaditi favorita na njegovom bunjištu.

- Jasno mi je potpuno zašto više veruju Moskovljanima, s obzirom da su oni domaćini. Međutim, nisu dali gol u gostima, a to nama mnogo znači, pošto nas i remi sa postignutim pogotkom vodi dalje. Samo neka i oni veruju da prolaze sigurno, a mi ćemo da igramo kao i dosad, pa ćemo da vidimo ko će poslednji da se smeje - rekao je Gobeljić.

Što se tiče igrača iz crno-belog tabora, kapiten Miroslav Vulićević kaže da su svi u timu oprezni pred revanš u Češkoj, ali i da veruju u nastavak evropske priče.

- Pokušaćemo da ponovimo utakmicu iz Beograda, s tim da u Plzenju želimo da budemo još bolji. Oni su u Humskoj imali jednu šansu. Na pravi način ćemo se spremiti, da nam se ne dogodi trenutak nepažnje koji nas je koštao gola i malo pokvario utisak. Odigrali smo pravu evropsku utakmicu i nadam se da možemo da prođemo dalje - rekao je Vulićević.

Trener Miroslav Đukić poručio je da će njegovi igrači odigrati što je bolje moguće u Plzenju.

- Moramo da branimo renome evropskog Partizana. Ne spekulišemo ni protiv koga. Želimo da vodimo meč, da se mi pitamo - zaključio je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading