Remi Seltika, pobeda Rendžersa

Autor:

Sport

18.02.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Seltika remizirali su sa Sent Džonstonom, dok je Rendžers u duelu sa najviše golova u 27. kolu škotske Premijer lige savladao Hamilton u gostima sa 5:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Seltik je dominirao pred svojim navijačima, ali je posle poraza od Kilmanroka u prošlom kolu (1:0), prvi put u sezoni u prvenstvu odigrali dva duela bez trijumfa.

Tim iz Glazgova je uputio 6 udaraca u okvir gola gostiju, igrači Sent Džonstona nijedan, a interesantno je da su gosti imali dva kornera više (7-5).

Rendžers je iskoristio novi kiks najvećeg rivala, ali i poraz Aberdina od Hibernijana, i trijumfom u Hamiltonu približili su se vodećem Seltiku na 9 bodova minusa.

Šest od osam golova postignuta su u prvom poluvremenu, a goleadu su započeli i završili fudbaleri Hamiltona. Strelci za Rendžers bili su Marfi u 10, Vindes u 19, i 72. minutu i Morelos u 27. minutu, dok su golove za ekipu iz neposredne blizine Glazgova postigli Lajon u 5, Templton u 22. i Imri u 88. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading