Ostojić jedva čeka revanš sa Viktorijom: NAJVAŽNIJI MEČ MOJE KARIJERE!

Autor: HotSport

Sport

18.02.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Partizana Bojan Ostojić polako se oporavlja od povrede koju vuče sa priprema na Kipru, pa je za očekivati da nastupi u revanš meču 1/16-finala Lige Evrope protiv Viktorije u Plzenju. I da se ne oporavi skroz moraće da stegne zube zbog crvenog kartona koji je zaradio njegov kolega u odbrani Milan Mitrović u prvom susretu.

RepublikaFoto: Starsport
Ostojić je veoma motivisan za revanš protiv Viktorije

– Što se tiče moje povrede, situacija je takva da mogu od ponedeljka da treniram sa ekipom 100 odsto. A odluka je samo na šefu ko će početi utakmicu protiv Viktorije – izjavio je za "HotSport" Bojan Ostojić.

Ostojić kaže da se ne pribojava čuvanja Krmenčika iz Viktorije koji je dosta glavobolja zadao crno-belima u prvom duelu.

– Mitrović je odigrao odličnu utakmicu i svi zajedno su dobro sačuvali napade, ne samo Krmenčika nego cele ekipe. Moram da napomenem da je meni najžalije što dobijam šansu da počnem utakmicu na taj način, kada neko dobije crveni karton ili se, ne daj Bože, povredi. Najviše volim kada zaslužim da igram na terenu.

Štoper Partizana kaže da će revanš protiv Viktorije biti možda i najvažnija utakmica u dosadašnjem toku njegove ne baš tako kratke karijere.

- Partizan je odigrao odlično u prvoj utakmici. Pogotovo u defanzivi gde je ceo tim bio dobar. Nadam se da će tako biti i u drugom meču. Sigurno je za mene ta utakmica protiv Viktorije najbitnija u karijeri. Ne samo za mene, nego i za klub, mislim da će to da bude najveći uspeh u istoriji – poručio je štoper Partizana.

On je za kraj poručio da se ni on, niti saigrači neće štedeti u revanšu, pošto je velika želja prisutna kod svih da izbace Čehe.

– Partizan je u 2017. godini osvojio duplu krunu, a nadam se da ćemo sada proći Viktoriju Plzenj. Ako budem starter, daću sve od sebe i pokazati se u najboljem svetlu kako bismo ostvarili pobedu – zaključio je Bojan Ostojić razgovor za "HotSport".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading