U Mačvi najavljuju veliku borbu sa Čukaričkim

Autor:

Sport

16.02.2018

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je da će njegova ekipa probati da se suprotstavi Čukaričkom u predstojećem meču i dobrim rezultatom počne drugi deo sezone u Super ligi Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/FK Mačva Šabac
Dragan Aničić

Posle dvomesečne pauze, za vikend se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a Mačva u subotu gostuje Čukaričkom.

- Mi u meč ulazimo s jasnim ciljem da probamo da nametnemo naš stil igre, bez straha, jer kada igrate protiv ekipe koja je po imenima igrača realno jača od vas, to nikako ne treba da predstavlja barijeru, već izazov. Probaćemo da se suprotstavimo, kao što smo radili i u prvom delu prvenstva, pa smo uspevali da pobedimo i ekipe koje su po budžetu ili imenima jače od nas - rekao je Aničić, objavljeno je na sajtu kluba.

Čukarički je prvi deo sezone završio na petom mestu na tabeli sa 38 bodova, a Mačva je 11. sa 24 boda. U prvom delu sezone Čukarički je pobedio u Šapcu sa 2:0.


- Ne pretimo, ali je sigurno da ne idemo samo da učestvujemo u utakmici, nego da probamo da napravimo dobar rezultat i da obradujemo naše sa navijače s jednim ili možda i tri boda - rekao je Aničić.
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Mačve

I fudbaler Mačve Bojan Matić je naveo da njegova ekipa ne putuje za Beograd s belom zastavom.

- Jeste da je prva utakmica i da je teška, ali ne idemo s belom zastavom. Pokušaćemo da nametnemo svoju igru i da donesemo bodove u Šabac. Mislim da to nije nemoguće, verujem u sva tri boda i da sledeće nedelje kući dočekamo Vojvodinu u dobroj atmosferi na stadionu sa našom brojnom publikom - rekao je Matić.


Utakmica na stadionu na Banovom brdu igra se sutra od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading