Brazilci već znaju prvu postavu za Mundijal!

Autor:

Sport

16.02.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još četiri meseca je ostalo do početka Mundijala, ali je prvi favorit, Brazil, već otvorio karte.

Fudbaleri Brazila

Pošto su se prošetali kroz kvaifikacije i što reče Rambo Petković promenili sve dolaskom selektora Titea, oni već znaju startnu postavu. Biće to jedan sasvim novi "Selesao", igraju zaista fantastično, ali i taktički disciplinovano, sa nekoliko netipičnih igrača u veznom redu.

Tite je otkrio 15 igrača i prvu postavu, ako se niko ne povredi, nedostaje mu još sedam imena.

Ovo su starteri Brazila.


Alison,
Dani Alveš, Markinjoš, Miranda, Marselo,
Kazemiro, Paulinjo, Renato Augusto,
Kutinjo, Gabrijel Žesus, Nejmar.

Još petorica igrača se znaju, Tijago Silva, Fernandinjo, Vilijan, Firminjo i verovatno rezervni golman Ederson, iz Mančester sitija.

Za još šest ili sedam mesta se bore, Aleks Sandro i Daglas Košta iz Juventusa, Danilo, treći golman Kasio iz Korintijansa ili Dijego Alveš nekadašnji golman Valensije, zatim Žemerson, Tajson i Fred iz Šahtjora, Artur koji stiže u Barselonu, zatim Rafinja iz Bajerna, kao i njegov imenjak iz Intera, Felipe Luis iz Atletika koji se vraća u formu...

Drugim rečima deluju zastrašujuće, Srbija igra treći meč sa njima, ali nadajmo se da nam ništa neće biti potrebno jer bi Tite mogao da čak da šansu igračima sa klupe koji će još više gristi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading