Večeras (20.45) se nastavlja Liga šamiona: "Dama" se plaši Kejna, Sitijev izlet u Švajcarskoj

Autor:

Sport

13.02.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo je s dvomesečnom pauzom, nastavlja se najjači evropski fudbal! U prvim mečevima osmine finala Lige šampiona večeras (20.45, Arena sport) snage će odmeriti Juventus i Totenhem, dok Gvardiolina kaznena ekspedicija Mančester siti putuje u Švajcarsku na megdan Bazelu.

Kejn na pripremama već zadavao probleme odbrani Juventusa

I dok će za "građane" pomenuti dvomeč biti praktično odrađivanje posla, "stara dama" imaće pakleno težak zadatak jer je desetkovana povredama ključnih igrača.

Hari Kejn postigao 32 golova u svim takmičenjima ove sezone

Najveća glavobolja za Masimilijana Alegrija je izostanak Paola Dibale, dok u timu neće biti Bleza Matuidija i Andree Barzaljija. Ipak, sve to ne brine Italijana, koji je svestan da na svom Alijancu mora da ostvari povoljan rezultat pred revanš u Londonu za tri nedelje.

- Totenhem je ozbiljna ekipa, puna samopouzdanja i predvodi ih Hari Kejn, koji je strašan. Igrali smo protiv njega pre tri godine i od tada je enormno napredovao. Daćemo sve od sebe da pobedimo pred našim navijačima - rekao je Đorđo Kjelini, stub granitne odbrane Juvea.

Alegri bez Dibale, Barzaljija i Matuidija

Kejn je u dosadašnjoj sezoni u svim takmičenjima postigao čak 32 gola, pa zato ne čudi što je vezista Juventusa Sami Kedira poručio da je Englez trenutno najbolji i najkompletniji napadač na svetu.

Što se tiče drugog večerašnjeg okršaja, Siti bi, sudeći prema formi i prognozama svetskih kladionica, trebalo da počisti Bazel i da im gostovanje u Švajcarskoj predstavlja samo izlet. Kvota na pobedu "građana" iznosi samo 1,35, remi je 4,80, dok trijumf domaćina iznosi čak 9,90!

UTORAK

Juventus - Totenhem 20.45

Bazel - Mančester s.  20.45

SREDA

Porto - Liverpul 20.45

Real - PSŽ 20.45

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading