Sukobio se sa Iguainom, pa dobio novi nadimak: BLEKI POSTAO "LUDAK"!

Autor:

Sport

12.02.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski štoper Nikola Milenković dobio je priliku da odigra svih 90 minuta u dresu Fiorentine protiv Juventusa i, utisak je medija u Italiji, opravdao šansu koja mu je ukazana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milenkovića već porede se Nemanjom Vidićem

Milenković je odigrao u maniru prekaljenih štopera, pa uprkos porazu "Viole" od Juventusa 0:2 nije bio  krivac ni kod jednog pogotka. Ono što je ipak obeležilo ovaj susret jeste verbalni duel Blekija Milenkovića sa Argentincem Iguainom kada mu se naš igrač žestoko uneo u facu.

Iguain je tom prilikom kod sudije uzvikivao "Es loko, es loko!" što je bilo sasvim dovoljno kod saigrača i ljudi iz kluba da mu prikače novi nadimak - "Loko". Naravno, sve to je u pozitivnom kontekstu, pošto se cilja na neustrašivost i ulazak u beskompromisne duele sa protivnicima bez zadrške.

Kao što smo već pisali, situacija je trenutno takva da Milenković može samo da profitira jer se Fiorentina nalazi u mirnoj luci, a to znači da će trener Stefano Pioli moći da nastavi sa "kaljenjem" mladog štopera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading