Sad je sve jasno: MITAR SE NE VRAĆA NA LETO U NJUKASL

Autor:

Sport

10.02.2018

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović prešao je ove zime na pozajmicu u Fulam našeg trenera Slaviše Jokanovića iz redova Njukasla. Sada je izvesno da se sa pozajmice neće vraćati u redove "Svraka".

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Mitar će u Fulamu dobiti šansu da se vrati u formu

Mitrović je bio u nemilosti menadžera Rafe Beniteza u Njukaslu, a nakon dolaska Islama Slimanija iz Lestera na pozajmicu i najave da će ostati u klubu i posle leta, jasno je da za našeg igrača više nema mesta na severu Engleske.

- Da, želim da ostanem. Ukoliko se ukaže prilika, bio bih veoma srećan da potpišem stalni ugovor sa Njukaslom. Ogromna je razlika kada trener veruje u vas, kao što to radi Benitez. U Lesteru su verovali u mene sve dok se nisam povredio - rekao je Slimani i tako praktično zatvorio vrata Lesteru, kao i povratku Aleksandra Mitrovića u Njukasl.

Fulam će teško uspeti da otkupi ugovor Mitrovića, a jedina nada da ipak ostane na "Krejven Kotidžu" je da se ovaj klub plasira u Premijer ligu čime bi prihodovao veća sredstva neophodna za otkup ugovora.

Ukoliko Mitar uspe da postigne dovoljno veliki broj golova u Fulamu, imao bi daleko bolju situaciju pred pregovore, pošto bi onda možda i uprava Fulama rešila da se isprsi i zadrži našeg igrača. U svakom slučaju, pred našim špicem je dovoljno vremena da se uigra i vrati u formu pred Mundijal u Rusiji ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading