ODGOVOR: Binić podnosi prijavu protiv Vučelića: Hoćemo dokaze

Autor:

Sport

09.02.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić podneće prijavu protiv predsednika Partizana Milorada Vučelića zbog izjave da u Srbiji "nameštaju utakmice i da je sa time upoznata i UEFA".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Posle Vučelićevih reči, brzo je stigao odgovor iz Fudbalskog saveza Srbije. Dragiša Binić pozvao je prvog čoveka crno-belih da sa svim podeli svoja saznanja.

- Vučelić je izneo teške optužbe koje svakako zahtevaju reakciju svih nadležnih organa. Zbog toga, u ime istine i regularnosti, zahtevam da Vučelić posle svega izrečenog upozna policijske organe sa svojim saznanjima, nadam se i konkretnim dokazima. A ja ću kao osoba zadužena za regularnost ispred Izvršnog odbora protiv njega podneti prijavu disciplinskim organima FSS jer prosto je neprihvatljivo i pravilnikom kažnjivo da neko iz samo njemu znanih pobuda na ovakav način skrnavi domaći fudbal - rekao je Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading