ZNAŠ KAKO SE POSTAJE ŠAMPION: "Delije" se protiv CSKA opraštaju od Glogovca

Autor:

Sport

09.02.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica... Prerani odlazak legendarnog glumca Nebojše Glogovca rastužio je celu Srbiju. I ljude iz sveta sporta pogodila je ova tužna vest. Navijači Crvene zvezde spremni su da se poklone Nebojši.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Dok je trajala životna borba slavnog glumca, cela sportska Srbija bila je uz njega. Svakoga dana na društvenim mrežama stizale su poruke podrške.  A posebno su se istacale poruke "delija". I FK Crvena zvezda je tokom velike borbe stala uz svog navijača Glogovca.

 

 

Pobedićeš! #kaja #fkcz #czv #crvenazvezdafk

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jan 30, 2018 at 6:06am PST

 

Nezvanično, pristalice crveno-belih spremile su dirljiv opoštaj. Na utakmici Lige Evrope protiv ekipe CSKA najvatrenije pristalice Zvezde odaće počast slavnom glumcu. "Delije" će istaći poseban transparent kako bi dostojanstveno ispratile Glogovca.

- Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže i pobediš - čuvena je replika koju Glogovac izgovara u filmu "Nebeska udica".

Protiv CSKA, igrači Zvezde imaće i motiv više, igraće i za Nebojušu. Savić i drugovi će na pobedu ići i za Nebojšu Glogovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading