Troši na odbranu kao Stejt Department: GVARDIOLA DOVODI JOŠ JEDNOG ŠTOPERA NA LETO!

Autor:

Sport

08.02.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je kupio Ajmerika Laporta iz Bilbaoa za oko 65 miliona funti, menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola planira da na leto dodatno ojača ionako granitnu odbranu svog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gvardiola zna da odbrana donosi trofeje

Katalonac ima na raspolaganju takve štopere kao što su Laport, Stouns, Otamendi i Kompani, ali očigledno da želi dodatno da utegne zadnju liniju tima. Prva meta za leto je slovački štoper Milan Škrinjar, koji nosi dres milanskog Intera.

Sjajni štoper, koji je eksplodirao po dolasku iz Sampdorije, je meta nekoliko velikih klubova, navodno ga žele i Barselona i Real, ali je Inter odbio ponudu "Građana" od 65 miliona.

Ono što bi moglo da prevagne u odluci Škrinjara da već nakon godinu dana promeni sredinu je činjenica da je Interu ozbiljno ugrožen plasman u Ligu šampiona naredne sezone, što je bio jedan od ciljeva kluba pred start prvenstva.

Inače ako dovede Škrinjara to bi bio posle Vokera, Mendija, Danila, Laporta, Stounsa, još jedan defanzivac, ne računajući golmane Brava i Edersona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading