BUGARIN NAŠAO NOVI KLUB: Božinov u Rijeci do kraja sezone

Autor:

Sport

07.02.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski fudbaler Valeri Božinov potpisao je ugovor sa Rijekom do kraja sezone.

RepublikaFoto: twitter.com/NKRijeka
Božinov sa dresom novog kluba

Bugarin je u Rijeku došao kao slobodan igrač, a ako se pokaže u novom klubu postoji mogućnost potpisivanja ugovora do juna 2020.

 

My new home ?"HNK RIJEKA"?

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Feb 7, 2018 at 5:31am PST

- Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dao priliku da uživam u fudbalu. Hvala predsedniku Miškoviću i svima u klubu i treneru Keku. Hvala svima, presrećan sam i jako sam zadovoljan - rekao je Božinov posle potpisivanja ugovora i nastavio:

- Ostaviću srce na terenu i da ove godine osvojimo barem jednu titulu. Neka to bude barem Kup s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov. Ipak je ovo Rijeka i moramo se boriti do kraja u svakoj utakmici i napraviti sve da osvojimo barem jednu titulu.


 

On je pre Rijeke igrao za Lozanu, Melžu, Partizan, Ternanu, Levski, Vićencu, Leće, Sporting, Parmu, Mančester siti, Juventus i Fiorentinu. Za Partizan je odigrao 67 utakmica i postigao 25 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading