Kapiten Vulićević: Plzenj blagi favorit, niko nam nije poklonio Evropu

Autor:

Sport

07.02.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević smatra da je Viktorija Plzenj blagi favorit u predstojećem dvomeču, ali da to ne znači da crno-beli nemaju šanse.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Vulićević pored imenjaka Đukića

Srpski šampion će dočekati češki klub 15. februara u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope, a revanš je sedam dana kasnije u Plzenju.

- Možemo reći da su oni blagi favoriti, ali nama niko nije poklonio proleće u Evropi. Idemo sad da podignemo lestvicu. Očekujemo pun stadion, naši navijači prave fenomenalnu atmosferu i pozivam ih da i ovog puta budu naš 12. igrač - rekao je Vulićević. 


Crno-beli su na pripremama na Kipru doživeli dva poraza, od Slovana iz Libereca 1:0 i Liepaje 1:0, pobedili Teplice 2:0 i Emis 4:0, te remizirali sa Gornjikom 0:0. 

- Mi smo za njih nepoznati, ali i oni za nas. To će nam biti prva zvanična utakmica posle dva meseca. Biće, svakako, tvrd meč, muški, možda čak i preslikan kao neki od ovih ovde na pripremama - dodaje iskusni bek. 


Vulićević ima 32 godine, pa već razmišlja o svojoj budućnosti nakon igračke karijere. 

- Studiram DIF u Leposaviću, već sam druga godina. Mnogo je važno za svakog fudbalera da bude edukovan. Dosta njih me tera da budem trener, a da li ću biti, ne znam. Nadam se da ću još da igram fudbal, a gde će me put odvesti. Sigurno ću ostati u sportu - kaže Vulićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading