Plzenj rešio dva goruća pitanja pred duele sa Partizanom!

Autor:

Sport

06.02.2018

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Viktorije iz Plzenja privode kraju zimske pripreme, a prvi dueli koji im slede su protiv beogradskog Partizana u 1/16-finala Lige Evrope 15. i 22. februara. Dvojica iskusnih fudbalera su pri samom kraju zimskih priprema obnovili vernost sa liderima češkog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Plzenja već duži niz sezona igraju zajedno

Nakon što su uspeli da u svojim redovima zadrže ove zime najboljeg fudbalera Mihala Krmenčika, za koga je bilo ponuda i iz Premijer lige, još dvojica nosilaca igre produžili su saradnju sa klubom. 

U pitanju su defanzivac David Limbersk(34)i i vezista Milan Petržela (34).

- Potpis je samo formalnost, razgovarali smo o produžetku saradnje već izvesno vreme i iskreno nisam mogao ni da zamislim da napustim Viktoriju. Klub je duboko u mom srcu i verujem da na kraju sezone možemo da doživimo još jedan zajednički pobednički trenutak - rekao je Limberski, koji je sa Plzenjom osvojio tri titule prvaka države.

Zadovoljstvo produžetkom saradnje iskazao je i iskusni vezista Petržela.

- Osećam se kao David, ovde sam kao kod kuće. Osećam se odlično, imamo najbolje navijače i zadovoljan sam što mi je klub ukazao poverenje. Fizički se osećam odlično, naporno sam trenirao i verujem da ću biti od pomoći na terenu u prolećnom delu sezone - izjavio je Petržela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading