Spaleti izneo prljav veš iz Rome: SAIGRAČI SE NERVIRALI ZBOG TOTIJA, u Interu sam na korak do ludila!

Autor:

Sport

06.02.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Rome i aktuelni šef stručnog štaba Intera Lućano Spaleti izneo je neke škakljive podatke u vezi sa njegovim prethodnim klubom i statusu koji je legendarni kapiten Frančesko Toti tamo imao.

Spaleti i Toti iz vremena kada su sarađivali u Romi

Jedan od neformalnih razgovora Spaletija dok je bio redovima "Vučice" je snimljen, a kasnije je isplivao na površinu.

- Frančesko Toti više nije mogao da trči. Nisam mogao da dopustim da igra jer su ostali igrači bili depresivni i nervozni kada je on na terenu - pravdao se Spaleti, koji je optužen za nemoralan tretman prema klupskoj legendi.

Sa Romom je Spaleti prošle godine ostvario dobar rezultat osvojivši drugo mesto u Seriji A, čime je klub obezbedio i direktan plasman u Ligu šampiona, ali je ipak podneo ostavku.

- Predsednik kluba mi je rekao da će prodati najbolje igrače. Nisam mogao da stanem pred igrače i da ih uveravam da će i sledeće sezone biti uspešni. Nisam želeo da ih lažem - rekao je Spaleti.

Italijanski stručnjak je onda rekao i nešto što bi ga moglo skupo koštati.

- Kako mi je u Interu? Uprava ne želi da troši novac. Uvek smo na korak od depresije i ludila, slično kao i u Romi. Niko ne shvata da protiv Juventusa  ne možemo dobiti ni tanjir graška - požalio se Spaleti.

Na pitanje novinara, da prokomentariše tvrdnje Spaletija, Toti je kratko odgovorio:

"Spaleti? Ne poznajem tog čoveka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading