Poraz crno-belih na pripremama: PARTIZANOVI REZERVISTI DOMINIRALI, LIEPAJA SLAVILA!

Autor:

Sport

06.02.2018

15:24 >> 15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peti kontrolni susret za crno-bele na Kipru nije bio uspešan. Letonski klub Liepaja je zahvaljujući praktično jedinoj opasnosti ispred gola crno-belih uspela da dođe do pobede i nanese drugi poraz timu Miroslava Đukića. Uprkos porazu srpski prvak nije razočarao igrom, iako stoji da realizacija mora da bude na višem nivou.

RepublikaFoto: www.partizan.rs/Miroslav Todorović
Detalj sa utakmice Partizan-Liepaja

Od starta je Partizan zagospodario terenom protiv Liepaja, sredina i napad su imali dovoljno kreacije pred protivničkim golom, ali je Fortuna danas okrenula leđa igračima u crno-belom.

O tome svedoči i jedini gol na susretu, koji je delo Karašauskasa u 39. minutu iz prvog udarca u okvir gola Partizana.

Drugoplasirani tim Letonije kroz čitavo prvo poluvreme stajao je iza lopte, grčevito se branio, a iako im se mreža zatresla nakon jedne akcije pogodak mladog Đorđa Jovanovića poništen je u 37. minutu zbog ofsajda.

Deluju da su crno-beli bili daleko bolji rival i u nastavku, ali im se obilo o glavu to što su previše kombinovali baš kada su morali da upute šut ka golu protivnika. U nastavku su najbolje prilike imali Ožegović i Đerlek, a nakon šuta prvog se zatresao i okvir gola.

Do kraja je Partizan imao i terensku inicijativu, posed i šanse na svojoj strani, ali je loša realizacija bila ključna za poraz.

Crno-beli je do kraja priprema na Kipru ostala još jedna kontrolna utakmica u kojoj će odmeriti snage sa Šahtjorom iz Soligorska.

Partizan: Jovičić - Cucin, Marković, N.G. Miletić, Antonov - Jevtović, Radin, Vakulko (od 46’ Đerlek), Suma - Ožegović, Jovanović (od 80. S. Jovanović). 

Klupa: Trnić, Ilić, Đerlek, Bošnjak, S. Jovanović, Đilas.

Lijepaja: Ralkevičs, Jemelis, Ivanovs, Gonzales, Jurkovskis, Keita, Kozlovs, Tobers, Karašauskas, Apinš, Strumija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading