Paunović doveo povremenog reprezentativca u Čikago!

Autor:

Sport

05.02.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povremeni reprezentativac Srbije i doskorašnji fudbaler španskog Alavesa Aleksandar Katai promenio je sredinu, pa će karijeru nastaviti u klubu koji sa klupe predvodi Veljko Paunović. Katai se preselio "preko bare" gde će nositi dres Čikago Fajera.

RepublikaFoto: Starsport
Katai će sreću potražiti u SAD

Iako je prelazni rok u Evropi završen poslednjeg dana januara, ovo ograničenje ne važi i za američki kontinent, pa će Katai u Čikagu nastaviti igrač kao pozajmljen fudbaler, sa mogućnošću otkupa ugovora.

Katai je pre godinu i po dana došao u Alaves iz Crvene zvezde u poslednjim minutima prelaznog roka za sumu od oko 2.000.000 evra, ali se nije nametnuo u klubu iz Vitorije. Promenila su se petorica trenera i nijedan nije mnogo verovao u nekada prvog strelca Superlige. Kod aktuelnog trenbera Abelarda, Katai je precrtan i bilo je samo pitanje momenta kada će napustiti španski klub.

Nekada najkorisniji igrač Jelen Super lige sada je postao treći inostrani fudbaler u redovima ekipe Veljka Paunovića posle Bastijana Švajnštajgera i Nemanje Nikolića. Čikago ima pravo da dovede još tri igrača do kraja prelaznog roka, koliko mu stoji kao ograničenje za tzv. "seleri kap".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading