(VIDEO) TAVAMBA BRILJIRAO: Partizan pobedio Teplice

Autor:

Sport

03.02.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Teplica 2:0 u prijateljskom meču odigranom na pripremama crno-belih na Kipru.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Pantić i Tavamba u akciji na meču protiv Teplica

Golove za Partizan postigli su Đorđe Ivanović u 55. i Leandre Tavamba u 79. minutu. Ovo je bio četvrti pripremni meč Partizana na Kipru.

Foto: Srpski telegraf

Prvo poluvreme je završeno bez golova. Partizan je imao nekoliko dobrih akcija, ali napadači crno-belih nisu uspeli da se upišu u strelce. Na sredini terena dobro su igrali Zdjelar, Tošić i Pantić, dok se Tavamba istakao u napadu. Ekipa Teplica je u prvom poluvremenu izvela četiri kornera, ali je praktično bila bezopasna.

Partizan je poveo u 55. minutu golom Ivanovića. On je započeo akciju na sredini terena, a potom je dodao loptu do Uroševića. Usledio je dupli pas Uroševića i Tavambe, a ovaj je centrirao ka Ivanoviću, koji je zatresao protivničku mrežu.

Igrači Teplica su potom zaigrali angažovanije, a Stojković je skinuo zicer jednom igraču češkog kluba. Konačan rezultat postavljen je u 79. minutu. Tošić je centrirao, a Tavamba je glavom zatresao mrežu Teplica.

Partizan je ceo meč odigrao u istom sastavu. Igrali su Stojković, Vulićević, Miletić, Mitrović, Urošević, Zdjelar, Pantić, Tošić, Janković, Ivanović, Tavamba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading