Iliev: Braniću Sumu kao što sam branio i Leonarda!

Autor: Informer

Sport

01.02.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od dolaska Sejdube Sume u Partizan prethodnog leta navijači se konstantno nerviraju. Suma je bio projektovan kao nosilac igre crno-belih, ali je umesto toga postao skoro pa smetnja na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa Sumine promocije prošlog leta

Sportski direktor Ivica Iliev za "Informer" je objasnio da je imao ozbiljan razgovor sa Sumom tokom priprema.

- Suma ima taj problem nonšalantnosti. Stvarno deluje tako. To je njegov karakter i stil igre i to se našem narodu ne sviđa. Pogotovo što je došao s tom pompom, s takvom cifrom i kad naš narod vidi da on ležerno izgleda na terenu, to ljude baš razbesni. To je bila jedna od tema o kojoj sam pričao s njim - rekao je Iliev i dodao:

- Objasnio sam mu da je glavna stvar to što deluje nonšalantno. Ali to je njegov karakter i stil igranja. Ima tu dosta pitanja. Dok je igrač Partizana ja moram da biram reči o njegovoj situaciji. Da li će se on snaći zavisi od njega - istakao je sportski direktor crno-belih za  "Informer".

Iliev je situaciju u vezi sa Sumom uporedio sa onom u kojoj se nalazio Leonardo kada je tek stigao u Partizan.

- Svi pričamo o Leonardu kao najvećem, a da li bismo pričali tako o njemu da sam pustio da ga svi rastrgnu kad je došao. A svi su to hteli. Od igrača, od struke, da li struke koja je vodila, da li struke iz omladinskog pogona, da li navijača... Svi su hteli da ga iskidaju. Da sam dozvolio da ga rastrgnu, on bi bio najveći promašaj. Tako je i krenulo, a znate kako je nastavio - zaključio je Iliev. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading