Sad će morati da se prištedi: PARTIZAN POTROŠIO 1,3 MILIONA EVRA ZA DAN!

Autor:

Sport

30.01.2018

19:15 >> 19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su imali neprijatan dan, barem što se tiče finansijske strane.

RepublikaFoto: Starsport
Rata za Sumu je prispela Slovanu
Foto: Srpski telegraf

Nisu crno-beli trošili pare na pojačanja tokom dana, ali su zato morali da proslede pozamašan iznos od 1,3 miliona evra na dve adrese.

Prvo su crno-beli uplatili dug od 500.000 evra na ime menadžera bivšeg defanzivca kluba iz Humske Stefana Savića, zbog zaostale provizije. Da to nisu učinili, crno-beli bi bili suočeni sa ozbiljnom kaznom FIFA, pominjalo se i oduzimanje šest bodova u nacionalnom prvenstvu, pošto je menadžer dobio spor protiv kluba pred Sudom za sportsku arbitražu.

Kao da ovo nije dovoljno, na naplatu je stigla i druga rata od 800.000 evra za Sejdubu Sumu. Ukupan iznos transfera letos je iznosiio 1,6 miliona evra, što je svima dobro poznato. Crno-belima je preostala treća rata od 450.000 evra za Slovan.

Za sutra u podne po našem vremenu je zakazana promocija najnovijeg pojačanja Saše Zdjelara iz Olimpijakosa, koji je stigao na pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone za pola miliona evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading