MILOŠ BOSANČIĆ O VIKTORIJI PLZENJ: Mnogo su jaki jer dugo igraju zajedno

Autor:

Sport

29.01.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Slovana iz Libereca Miloš Bosančić izjavio je da crno-bele očekuju teški mečevi protiv Viktorije Plzenj u 1/16 finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: ST/Radovan V. Bibić
Bosančić uoči meča sa Partizanom

Bosančić (29) je od 1998. do 2008. bio član Partizana.

On se uoči prijateljskog duela Slovana i Partizana pozdravio sa igračima crno-belih. On je rekao da je sa igračima Partizana pričao o duelim sa češkim klubom.

Foto: Srpski telegraf

- Pričao sam sa saigračima, kažu da će biti izjednačeno. Plzenj igra tvrdo, a Partizan više tehnički. Biće lakše crno-belima u Beogradu, dok će u Češkoj biti baš teško. Imaju dobrog trenera, mnogo su jaki jer dugo igraju zajedno. Iskusna su ekipa i tačno se zna ko šta radi. Mislim da će osvojiti titulu u Češkoj, a do sada su izgubili samo dva boda. Nije naivno da se igra sa njima - rekao je Bosančić.

On je istakao da češki mediji još ne pridaju veliki značaj ovim duelima.

- Čekaju da se meč približi, pa će onda da "zakuvaju" atmosferu. Čekaju sedam dana, pa će da bude najava. Stadion u Plzenju će sigurno biti pun, očekuje se lepa atmosfera. Tamo nema huligana, kao u Srbiji. Levi bek im je dobar, desni bek i štoperi su šansa Partizana. Najbolji strelac Krmenčik je u pregovorima sa Njukaslom. Pitanje je da li će ostati do mečeva sa Partizanom - naveo je on.

- Dva meča sam odigrao protiv njih i oba puta je bilo nerešeno. Prošli put sam bio povređen i nisam igrao. Ne kalkulišu, igraju tvrdo i to je šansa za prolaz Partizana - istakao je Bosančić.

RepublikaFoto: ST/Radovan V. Bibić

Bosančić kaže da prati mečeve Partizana.

- Partizan igra dobro. Drago mi je da se vratio Miroslav Đukić, jer je odličan trener. Radio sam s njim u Partizanu, imali smo nekih problema, ali je kao stručnjak odličan. Dobar je trener. Partizan je jak i videćemo šta će da bude - naveo je fudbaler Slovana i dodao:

- Odlično je za srpski fudbal to što Zvezda i Partizan igraju Evropu i bilo bi dobro da prođu. 

Bosančić je dodao je da ima ugovor sa Slovanom do kraja sezone i da ne zna da li će promeniti sredinu.

- Igramo dobro četvrti smo na tabeli. Možemo da se bori i za kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je sigurno da ćemo naredne sezone da igramo evropska takmičenja. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading